Productie SEPTEMBER 2023: Perfect Huwelijk

zondag 20 augustus 2023

Begin september pakken we uit met de heerlijke komedie 'Perfect Huwelijk' van de Britse toneelschrijver Robin Hawdon. Eigentijdse bewerking en regie zijn in handen van onze huisregisseur Gino Bruneel.

Iedereen is welkom voor een ontspannende toneelavond op één van onze vijf voorstellingen in zaal OCAR Rumbeke De zevenkoppige cast repeteert momenteel de laatste pannen van het dak. Na de voorstelling kan je napraten bij een drankje en een hapje in onze gezellige theaterbar. Tot dan!

Theater in het park een succes

Op zondag 20 september nam 't Souffleurke deel aan 'Theater in het Park', als onderdeel van autoloze zondag. Vijf Roeselaarse toneelverenigingen speelden in het Noordhof een stukje coronaproof openluchttheater. Onze acteurs kropen in de huid van ondermeer Jules Lagae, Albrecht Rodenbach, Cecilia Callebert, O.L.-Vrouw Onbevlekt Ontvangen en Juul Plastiek. Het verleden en het nu ontmoetten er elkaar.

Spelen voor: Gino Bruneel - Catharina Margodt - Ria Parmentier - Christ Soenen - Piet Vandendriessche. Omdat het aantal bezoekers op reservatie en beperkt was, kan je de korte voorstelling hieronder herbekijken.

Bestel nu tickets voor oktoberproductie Hartelijk Gecondoleerd!

ma 23 aug 2021

Door corona één jaartje later dan gepland. Maar begin oktober 2021 is het zover, dan brengen we de tragikomedie 'Hartelijk Gecondoleerd'. Het stuk is geschreven door Antwerpenaar Jack Staal, Ann Vergote tekent voor de regie. Na de voorstelling kan je gezellig napraten bij een drankje en een hapje in onze sfeervol aangeklede theaterbar.

Hou het theatervuur brandend in 2021 !

Voor het amateurtoneel was 2020 het meest bizarre jaar uit de naoorlogse geschiedenis. Ook bij 't Souffleurke staat de werking op een laag pitje. Maar we kijken hoopvol naar volgend jaar. Omdat onze acteurs willen spelen, en vanop het podium het publiek vermaken. Die boodschap wil het bestuur ook geven met een filmpje. Alvast de beste wensen voor 2021 toegewenst en hou het theatervuur brandend !

Kom naar theater in het park 2021

woe 4 aug 2021

Op zondagnamiddag 22 augustus neemt Theater 't Souffleurke deel aan 'Theater in het park'. Van 14 tot 18 uur brengen Roeselaarse theatergezelschappen korte voorstellingen rond de figuur van dichter Albrecht Rodenbach. Onze vereniging slaat zijn tenten op aan het Noordhof (te bereiken via Kattenstraat of Noordstraat). Gino Bruneel tekent voor de tekst en regie van 'Onder Ons'.

Julius Caesar, Napleon Bonaparte, Hugo Verriest, Albrecht Rodenbach hemzelve en de meid Pelagie verschijnen in het park. Zijn het look a likes? Zijn het think a likes? In ieder geval gaan zij met elkaar in gesprek. Wordt het een historische clash? Worden de wapens gekruist zoals in “De Bello Gallico”? Als toeschouwer zal je getuige zijn van een unieke ontmoeting in het Roeselare van Rodenbach. Spelen voor u: Gino Bruneel - Lorenzo Dejonghe - Ria Parmentier - Christ Soenen en Piet Vandendriessche,

Het is dus mogelijk om in totaal 6 van de 7 voorstellingen bij te wonen op volgende tijdstippen:

 • 14 u.
 • 14.45 u.
 • 15.30 u.
 • 16.15 u.
 • 17 u.
 • 17.45 u.

  Vooraf reserveren is verplicht. Telkens maximum 25 plaatsen - Mondmasker verplicht - Opgelet! Dit evenement gaat niet door bij regenweer.

  [button type="warning" size="mini" link="https://visitroeselare.be/nl/zien-en-doen/dichterbij-rodenbach/theater-in-het-park" target="_blank" Read more: https://html.com/attributes/a-target/#ixzz72uTpVI8F

  "]meer info en inschrijven[/button]