Productie MAART 2024: Supernova

donderdag 15 februari

Op zaterdag 2 maart is er de première van de culinaire komedie 'Supernova, dat is een ster die ontploft'. Een fijnzinnig stukje theater, geschreven door Benjamin Sercu uit Izegem.

Iedereen is welkom voor een ontspannende toneelavond op één van onze vijf voorstellingen in zaal OCAR Rumbeke De elfkoppige cast repeteert momenteel de laatste pannen van het dak. Na de voorstelling kan je napraten bij een drankje en een hapje in onze gezellige theaterbar. Tot dan!

Productie SEPTEMBER 2023: Perfect Huwelijk

zondag 20 augustus 2023

Begin september pakken we uit met de heerlijke komedie 'Perfect Huwelijk' van de Britse toneelschrijver Robin Hawdon. Eigentijdse bewerking en regie zijn in handen van onze huisregisseur Gino Bruneel.

Iedereen is welkom voor een ontspannende toneelavond op één van onze vijf voorstellingen in zaal OCAR Rumbeke De zevenkoppige cast repeteert momenteel de laatste pannen van het dak. Na de voorstelling kan je napraten bij een drankje en een hapje in onze gezellige theaterbar. Tot dan!

Theater in het park een succes

Op zondag 20 september nam 't Souffleurke deel aan 'Theater in het Park', als onderdeel van autoloze zondag. Vijf Roeselaarse toneelverenigingen speelden in het Noordhof een stukje coronaproof openluchttheater. Onze acteurs kropen in de huid van ondermeer Jules Lagae, Albrecht Rodenbach, Cecilia Callebert, O.L.-Vrouw Onbevlekt Ontvangen en Juul Plastiek. Het verleden en het nu ontmoetten er elkaar.

Spelen voor: Gino Bruneel - Catharina Margodt - Ria Parmentier - Christ Soenen - Piet Vandendriessche. Omdat het aantal bezoekers op reservatie en beperkt was, kan je de korte voorstelling hieronder herbekijken.

Bestel nu tickets voor oktoberproductie Hartelijk Gecondoleerd!

ma 23 aug 2021

Door corona één jaartje later dan gepland. Maar begin oktober 2021 is het zover, dan brengen we de tragikomedie 'Hartelijk Gecondoleerd'. Het stuk is geschreven door Antwerpenaar Jack Staal, Ann Vergote tekent voor de regie. Na de voorstelling kan je gezellig napraten bij een drankje en een hapje in onze sfeervol aangeklede theaterbar.

Hou het theatervuur brandend in 2021 !

Voor het amateurtoneel was 2020 het meest bizarre jaar uit de naoorlogse geschiedenis. Ook bij 't Souffleurke staat de werking op een laag pitje. Maar we kijken hoopvol naar volgend jaar. Omdat onze acteurs willen spelen, en vanop het podium het publiek vermaken. Die boodschap wil het bestuur ook geven met een filmpje. Alvast de beste wensen voor 2021 toegewenst en hou het theatervuur brandend !